Blog

Op deze pagina delen wij graag blogs met jou over NoMorePlastic gerelateerde zaken.
Denk hierbij aan:


Positieve ontwikkelingen op het gebied van plastic verboden;
Leuke initiatieven die de wereld een beetje mooier maken;
Mijlpalen van ons bedrijf;
Mooie samenwerkingen die aanstaande zijn.

Heb jij relevant of noemenswaardig nieuws waarover wij kunnen schrijven? 
Laat het ons weten via nieuws@nomoreplasticbags.nl 

Koole overhandigt cheque aan Plastic Soup Foundation

NoMorePlastic doneert in één jaar tijd €3000 aan de Plastic Soup Foundation 

NoMorePlastic doneert 25% van de opbrengst aan de Plastic Soup Foundation, en exact een jaar na de lancering meldt Koole dat zijn bedrijf in totaal al € 3000,- heeft gedoneerd. Hij overhandigt met trots een tweede cheque - op gepaste afstand uiteraard.

Gyre SeaCleaner Watch

Gyre SeaCleaner - horloge gemaakt van visnetten

Elke dag ontstaan er weer prachtige nieuwe initiatieven waar de wereld een stukje mooier van wordt. Voor ons hebben initiatieven die een bijdrage leveren aan het reduceren van de plastic vervuiling natuurlijk een streepje voor.

An Ocean Story

Must see: An Ocean Story

Sinds 4 februari staat de documentair An Ocean Story van Haarlemmer Sander van der Weert op Videoland. Een must see voor iedereen die begaan is met onze zeeën en oceanen. 

Haarlems verbod op ballonnen

Haarlems verbod in het oplaten van ballonnen. 

Wat een geweldig nieuws kwam ons ter oren deze week! Ons Haarlem heeft een verbod ingesteld in het oplaten van ballonnen. Wij juichen dit natuurlijk toe en hopen dat vele gemeenten dit voorbeeld zullen volgen.

Donatie NoMorePlastic aan Plastic Soup Foundation

Grote donatie aan Plastic Soup Foundation

NoMorePlastic-oprichter Ernst-Jan Koole heeft op de Plasticvrije Netwerkborrel in Langbroek een cheque van € 1486,41 overhandigd aan Annemarie Nederhoed, Head of Operations van de Plastic Soup Foundation.

Operatie Knetterbal

Plastic Soup Surfer Merijn Tinga en Zwerfinator Dirk Groot zijn bekende plastic heroes die strijden tegen de plastic vervuiling. Onlangs zijn zij gestart met hun Operatie Knetterbal. 

Plasticvrij Kerstpakket

NoMorePlastic in het Plasticvrij Kerstpakket

Wat zijn wij trots! NoMorePlastic zit samen met 7 ander prachtige duurzame merken van Nederlandse ondernemers in het Plasticvrij Kerstpakket.

Plastic Soep

Waarom wij doneren aan de Plastic Soup Foundation

Jaarlijks belandt zo'n 5 miljoen ton plastic in onze oceanen en zeeën. En dat is een groot probleem voor het ecosysteem. 

Plastic Soep

Vanaf nu te zien in Muzee Scheveningen: Save Our Seas

Muzee is onlosmakelijk verbonden met het leven aan, op en in de zee. In de zomer van 2019 besteedt Muzee met haar tentoonstelling aandacht voor de verschillende uitdagingen waarmee de oceanen kampen.

Sublime

Join our groove met Sublime!

Tijdens het werken aan ons merk NoMorePlastic, houden wij ervan om te luisteren naar muziek. 

Mugfest 2019

Duurzaamheidsfestival Mugfest - Haarlem

In onze mooie stad Haarlem vindt op zondag 6 oktober Mugfest plaats. Omdat ons merk over duurzaamheid gaat, is dit duurzaamheidsfestival ons op het lijf geschreven! Dus wij zijn er natuurlijk met een (duurzame) stand bij!