Blog

Op deze pagina delen wij graag blogs met jou over NoMorePlastic gerelateerde zaken.
Denk hierbij aan:


Positieve ontwikkelingen op het gebied van plastic verboden;
Leuke initiatieven die de wereld een beetje mooier maken;
Mijlpalen van ons bedrijf;
Mooie samenwerkingen die aanstaande zijn.

Heb jij relevant of noemenswaardig nieuws waarover wij kunnen schrijven? 
Laat het ons weten via nieuws@nomoreplasticbags.nl 

Must see: An Ocean Story

Sinds 4 februari staat de documentair An Ocean Story van Haarlemmer Sander van der Weert op Videoland. Een must see voor iedereen die begaan is met onze zeeën en oceanen. 

Haarlems verbod in het oplaten van ballonnen. 

Wat een geweldig nieuws kwam ons ter oren deze week! Ons Haarlem heeft een verbod ingesteld in het oplaten van ballonnen. Wij juichen dit natuurlijk toe en hopen dat vele gemeenten dit voorbeeld zullen volgen.

Grote donatie aan Plastic Soup Foundation

NoMorePlastic-oprichter Ernst-Jan Koole heeft op de Plasticvrije Netwerkborrel in Langbroek een cheque van € 1486,41 overhandigd aan Annemarie Nederhoed, Head of Operations van de Plastic Soup Foundation.

Operatie Knetterbal

Plastic Soup Surfer Merijn Tinga en Zwerfinator Dirk Groot zijn bekende plastic heroes die strijden tegen de plastic vervuiling. Onlangs zijn zij gestart met hun Operatie Knetterbal. 

Plasticvrij Kerstpakket

NoMorePlastic in het Plasticvrij Kerstpakket

Wat zijn wij trots! NoMorePlastic zit samen met 7 ander prachtige duurzame merken van Nederlandse ondernemers in het Plasticvrij Kerstpakket.

Waarom wij doneren aan de Plastic Soup Foundation

Jaarlijks belandt zo'n 5 miljoen ton plastic in onze oceanen en zeeën. En dat is een groot probleem voor het ecosysteem. 

Vanaf nu te zien in Muzee Scheveningen: Save Our Seas

Muzee is onlosmakelijk verbonden met het leven aan, op en in de zee. In de zomer van 2019 besteedt Muzee met haar tentoonstelling aandacht voor de verschillende uitdagingen waarmee de oceanen kampen.